Syssy

Helsingin Kirjamessut! Lippuarvonta!

Pidän tästä vuodenajasta. Syksyisin on olevinaan lupa vaipua lempeään horrostilaan, kasata ylleen villaa ja vilttejä ja siirtää ikävien velvollisuuksien hoitamista tuonnemmaksi. (Syksyisin tunnen myös vastustamatonta himoa shoppailla kyniä ja muistikirjoja – ehdollistuma kaikilta niiltä vuosilta, jolloin syksyisin pakattiin reppuun uudet opiskelutarvikkeet ja aloitettiin jotain uutta ja jännittävää.) Eilen avautui yllättäen ja pyytämättä lastenhoitovapaa parituntinen, minkä kulutin täkkiin kääriytyneenä kirjaa lukien ja suklaata naamariin tunkien. Oi iloa! Joskus tuo oli arkea, nykyisin silkkaa juhlaa.

Juhlasta puheen ollen: Helsingin Kirjamessut alkavat ihan pian! Hyviä sanoja arpoo lukijoidensa kesken kaksi (2) kutsukorttia, jotka oikeuttavat kertakäyntiin messuilla. Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla omat messutärppisi tai kiinnostuksen kohteesi Kirjamessujen laajasta ohjelmasta. Kenen turinoita olisi kiva kuunnella? Taistelkaamme valistuneiden suositusten avulla runsaudenpulaa vastaan!

Kuva: Messukeskus / Helsingin Kirjamessut

Kuva: Messukeskus / Helsingin Kirjamessut

Arvonta päättyy sunnuntaina 18.10. kello 24.00. Kommentointi vaatii sähköpostiosoitteen jättämistä, mutta osoitetta ei julkaista.

EDIT: Arvonta suoritettu! Arpaonni suosi nimimerkkejä Meri ja Miia (laitattehan minulle pian osoitteenne, jotta liput ehtivät perille ennen messujen alkua). Onnea voittajille ja suuret kiitokset kaikille osallistuneille!

 

14 Comments

 1. Tässä yksi mielenkiintoinen juttu: perjantaina Kari Hotakainen, Anna-Leena Härkönen ja Tuomas Kyrö keskustelevat siitä, mitä kirjallisuudessa pidetään hauskana. Muutenkin kirjailijakeskustelut ovat yleensä tosi kiinnostavia, ja on todella vaikeaa valita edes vierailupäivää. Toivottavasti muutkin lukijat intoutuvat ehdottelemaan hyviä kohteita! T. Meri

  • Päivi

   16.10.2015 at 10:49

   Hotakainen, Härkönen & Kyrö voipi olla kyllä aika hysteerinen kombo 🙂 Kiitos pelinavauksesta, lisää, lisää!

 2. Minä odotan eniten messuilta kirjailijahaastatteluja ja jos löytäisin jotain kivoja uusia kirjoja.. Joululahjoja pitäisi myös metsästää 🙂 En oikein vielä tarkkaan ole ehtinyt miettiä mitä mennä katsomaan, kun sitä nähtävää on messuilla niiiin paljon! 😀

  • Päivi

   17.10.2015 at 21:32

   Päämäärätön harhailu on myös mahtavaa, koska aina törmää johonkin uuteen kiinnostavaan, josta ei ole ennen kuullutkaan.

 3. Mulla aika kuluu rattoisasti antivariaattisella puolella, sieltä aion tehdä löytöjä.

  • Päivi

   17.10.2015 at 21:41

   Mmmm… vanhojen kirjojen tuoksukin on niin ihana ja… noh… kotoisa 🙂 Tuolla on näemmä tänä vuonna paperinukkenäyttelykin, pitääpä katsastaa. Kiitos vinkistä!

 4. Haluaisin mennä kuuntelemaan Katja Tikkaa, Leea Lappalaista ja Anu Järvistä, jotka kertovat uudesta kirjastaan Helsingin sisäpihat kertovat.

  • Päivi

   17.10.2015 at 21:52

   Kiinnostava kirja tuokin. Harmi, että juuri samaan aikaan puhuvat myös Claes Andersson ja Pentti Linkola. Valintoja, valintoja…

 5. Hei. Jos voittaisin liput , menisin kuuntelemaan Arman Alizadia.
  T. Eija

  • Päivi

   18.10.2015 at 12:55

   Mielettömän kiinnostava tyyppi, ja uskoisin yhteistyönsä Meeri Koutaniemen kanssa olevan hyvin hedelmällistä. Hyvä poiminta!

 6. Venäläiset nykykirjailijat kiinnostaa, kun klassikot on jo lähes puhkiluettuja. Ja tietysti myös bloggaajien suositukset, koska ne on aina kuitenkin enemmän lukijalta lukijalle jos vertaa vaikka kriittikoiden suosituksiin.

  • Päivi

   18.10.2015 at 15:07

   Nyt olisi kyllä erinomainen hetki ottaa Venäjä-härkää sarvista (niin lähellä, mutta niin kaukana tms.)

 7. Anna-Leena Härköstä odotan 🙂 Ja uutta inspiraatiota syksyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2021 Hyviä sanoja

Theme by Anders NorenUp ↑